Таємниче зникнення генічеського колаборанта Малюкова виявилося спланованим

19 Жовтня 2023, 19:05
Геннадій Малюков 2500
Геннадій Малюков

Таємниче зникнення генічеського колаборанта Геннадія Малюкова виявилося спланованим.

  Від джерел, наближених до місцевих генічеських колаборантів, стали відомі нові обставини щодо таємничого зникнення Геннадія Малюкова, відомого місцевого колаборанта з Генічеська.

  Як ми з’ясували, Малюков спланував своє зникнення з міста заздалегідь і вдало уникнув будь-якого сліду. Йому вдалося здійснити цю втечу завдяки допомозі осіб з кола російських військових, які допомогли йому підробити необхідні документи. Останнім часом він часто спілкувався з такими і часто їздив по місцях базування окупантів. Скоріше за все, це був окупант дрібного рівня, бо інші на таку справу, як допомога хай відомого у Генічеську, але дрібного для росіян діяча, як Геннадій, просто не погодяться. Сам Малюков точно не додумався до такого. Ті, хто з ним знайомий чи колись стикався, зрозуміють, що ми маємо на увазі.

   Звістка про його втечу призвела до певного шоку серед його оточення. Його товариші-колаборанти Мухін і Пінаєв навіть пропонували винагороду за будь-яку інформацію щодо місця перебування Малюкова. Також оголошення про його зникненнярозійшлися і по інших телеграм-каналах колаборантів. Вони зазначали, що їм вдалося дізнатися, що Малюков не виїздив ані через Крим, ані через Ростов, але вони й думати не могли, що він втече під іншими документами. Мабуть, лозунг «русскіє своіх не бросають» Малюков вирішив порушити і тихенько собі втекти, не попередивши колег. Мабуть, Мухін і Пінаєв вже розглядають шляхи відходу. А можливо, Малюков не такий вже й дурний і виявився розумнішим за цю солодку парочку. Час покаже.

 

   Однією з основних причин втечі Геннадія була його невдача в спробах отримати якусь посаду чи навіть роботу в загарбницькому оточенні. Ті, хто там ухвалює кадрові рішення, швидко помітили очевидні речі щодо особистості Малюкова і усіляко проігнорували його. Його охоронна фірма, яка достатньо успішно функціонувала в Генічеській громаді при українській владі, також чомусь швидко розпалася під росіянами, яких він так віддано чекав весь цей час. 

   Змушений підробляти, він навіть обрав риболовлю як одне із занять, намагаючись вижити в складних умовах російської окупації. Хоча місцеві добре знають, що він ніколи не мав стосунку до риболовлі. Проте він часто намагався захищати друзів-браконьєрів в коментарях у звітах Прикордонної служби Генічеська про боротьбу з незаконним виловом риби у соцмережах.

  Інсайдери кажуть, що постійно їздивши по військовим позиціям, він перейняв загальний військовий «боєвий дух», а точніше, його відсутність. Відомий факт, доведений українською розвідкою, — російські військові не в найкращому настрої. Постійні невдачі на фронті, наближення лінії фронту, а також успіхи ЗСУ не найкращим чином впливають на їхній настрій. Отже, після слухання і спостережень за цим Геннадій також потрапив під цей вплив — і його депресія ще більше загострилася.

Вся ця ситуація призвела його до розчарування у новій владі окупованого Генічеська, а також до небезпідставного страху за своє життя.

  Перед своїм зникненням з Генічеська Малюков відчував тиск та загрозу з боку російських військових та місцевих колаборантів, а також зазнавав постійну депресію та тривожність.

 

  Його позиції і висловлювання з певних питань відображення подій на фронті не збігалися з методиками російської пропаганди, і йому про це декілька разів «натякали» наближені до місцевого гауляйтера Сальдо особи. Його перейняла тривога, що його можуть ліквідувати через його поведінку, а також через невдачі у служінні окупаційному режиму, як більше не потрібної людини, але такої, яка добре знає обставини і людей в окупації.

  Також ніхто не скасовував загрозу для всіх генічеських колаборантів бути ліквідованими українськими партизанами. Всі вони бачили періодичні вибухи колаборантів по всьому лівобережжю, а також успішні операції на Арабатській Стрілці, які провів "АТЕШ" 15 вересня, знищивши дві вантажівки з частиною особового складу загарбників.

 

  Втікши з Генічеська, Геннадій Малюков, ймовірно, вирушить до своєї доньки, яка проживає в Росії, але це не точно. Принаймні на деякий час він, ймовірно, залишить свої страхи позаду. Проте карма – вона неспинна і від неї не втечеш. Тому, де б Геннадій Малюков зараз не перебував, для нього все закінчиться погано, як і для інших зрадників. Про це обов'язково повідомить його доля, а також ЗСУ!

Раніше ми повідомляли що генічеські колаборанти розшукують свого зниклого колегу.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024