Фейковий театр окупантів у Генічеську отримав реквізит від росіян

03 Червня 2023, 08:30
Окупаційний міністр культури Херсонської області Олександр Кузьменко 431
Окупаційний міністр культури Херсонської області Олександр Кузьменко

Окупаційний фейковий театр на Херсонщині, який територіально знаходиться в Генічеську, отримав реквізит і костюми від росіян. 

Про це повідомляють окупаційні медіа.

Так званий «міністр культури Херсонської області» Олександр Кузьменко, який до окупації був директором однієї з херсонських музичних шкіл, позує з новими костюмами та реквізитом. 

Олександр Кузьменко (посередині)
Олександр Кузьменко (посередині)

Олександр Кузьменко переглядає реквізит
Олександр Кузьменко переглядає реквізит

Росіяни передають театральний реквізит до Генічеська
Росіяни передають театральний реквізит до Генічеська

Ось так дякують колаборанти підтримці країни-агресорки: «Херсонский областной русский академический музыкально-драматический театр получил новый реквизит. 23 мая Херсонский областной русский академический музыкально-драматический театр получил первую партию реквизита для театра кукол благодаря Всероссийской благотворительной акции «Общая сцена», которая стартовала 16 мая 2023 года. Наш театр попал в список творческих коллективов, нуждающихся сейчас в такой помощи, благодаря чему получил 37 ценных предметов реквизита и более 100 театральных костюмов из восьми спектаклей. Мы очень благодарны министру культуры Российской Федерации Ольге Любимовой за такую прекрасную возможность. Дело осталось за малым — запустить в работу Херсонский областной театр юного зрителя, что уже в скором времени произойдет. Благодаря полученному реквизиту юные жители Херсонской области будут наслаждаться замечательными и красочными спектаклями!»

Очолювати «русский театр» окупанти призначили поки ще народну артистку України, колаборантку і колишню зірку Херсонського обласного музичного академічно-драматичного театру імені Миколи Куліша Ружену Рубльову. Ту саму, яка співала на Красной площаді в Москві восени 2022 року.

Виписка з російського реєстру
Виписка з російського реєстру

Фото з заходу у Москві, де Ружена Рубльова співає для Путіна, 2022 рік

Ружена Рубльова співає для Путіна
Ружена Рубльова співає для Путіна

 

Контракт із Рубльовою в реальному херсонському театрі наразі призупинений.

Окупаційним же директором так званого «театру юного глядача» росіяни призначили Олександра Подеречу, якого мало хто взагалі знає в Херсоні і на Херсонщині.

Виписка з російського реєстру
Виписка з російського реєстру

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024