Генічанка здобула перемогу на Всеукраїнському конкурсі творчих проєктів "Код нації"

27 Вересня 2023, 13:37
Лебедєва Юлія 1095
Лебедєва Юлія

 Юна піаністка  Юлія Лебедєва здобула перемогу на Всеукраїнському конкурсі творчих проєктів «Код нації» у рамках Національного фестивалю «Код Нації» присвяченого 32-й річниці Незалежності України

Про це повідомляється на Facebooк Генічеської міської військової адміністрації.

 Перемогу Юлії в номінації «Мелодійна Україна» (інструментальний жанр) вікової категорії 10-14 років (соло) принесло виконання твору української композиторки Олени Лис, який пролунав, ніби чарівна мелодія, і доторкнувся до сердець слухачів.

 Участь у конкурсі була неабияким випробуванням для Юлії, адже конкуренція була дуже великою - понад 150 заявок від талановитої молоді з усіх куточків України.

 Велика вдячність організаторам за можливість виявити і відзначити такий талант, а саме Благодійний фонд «Відсоток Небайдужих», молодіжна організація «Молоде Покоління», громадська організація «Рух незламних».

Ця перемога свідчить про великий потенціал Юлії та талант викладача мистецької школи Генічеської міської ради, Єлизавети Лебедєвої.

 Ми віримо, що це тільки початок великого музичного шляху для Юлії та що її мелодії ще звучатимуть на найпрестижніших музичних сценах світу.

Вітаємо Юлію та її викладача з цією неймовірною перемогою та бажаємо їм нових досягнень та найкращих творчих успіхів!

Це щаслива подія для Генічеська та всієї України, яка додає світла і натхнення у складний час!

Раніше ми повідомляли що Іванівський ліцей №1 увійшов до найкращих шкіл України.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024