Мешканці окупованого Генічеська масово скаржаться на те, що окупанти залишили їх без пенсій

18 Лютого 2024, 11:07
Відсутність пенсій в Генічеську 892
Відсутність пенсій в Генічеську

Мешканці Генічеська масово скаржаться на те, що окупанти залишили їх без пенсій.

Про це редакції Район.Генічеськ стало відомо з окупаційних джерел новин.

Генічеські пенсіонери, які на початку війни повірили російським окупантам, в очікуванні високих пенсій та «гідної старості», тепер змушені боротися за виживання.

Згідно з опублікованим в місцевих телеграм-каналах повідомленням, стаж не враховується, виплати затримуються або анулюються. Проблеми з отриманням пенсій почалися масово і вже давно. Тема пенсій стала надзвичайно болючою для мешканців окупованого Генічеська.

Навіть отримуючи пенсію, мешканці розуміють, що вони можуть дозволити собі лише базові ліки та оплату комунальних послуг. Останнім часом тема пенсій отримала велике розголос, і навіть Путін заявив, що складнощі з розрахунком стажу, отриманого в Україні, йому не відомі.

Втім, незважаючи на увагу кремлівського диктатора, пенсіонери Генічеська й досі залишаються без пенсій. Скарги мешканців на відмову від пенсій та інші проблеми з виплатами надходять у великій кількості.

Поки окупанти готуються до виборів і витрачають величезні кошти на показові заходи та «Потьомкінське будівництво», мешканці Генічеська проводять своє життя, залишаючись позбавленими пенсій.

Раніше ми повідомляли що Серед головних своїх досягнень і перспектив на Приазовʼї окупанти вважають впровадження телебачення «руській мір»

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024