Окупанти планують провести дослідження Азовського моря, називаючи його «внутрішнім морем Росії»

10 Березня 2024, 10:42
Екологія Азовського моря 372
Екологія Азовського моря

Російські загарбники планують провести повне дослідження Азовського моря у 2024 році. 

Про це редакції Район.Генічеськ стало відомо з окупаційних джерел новин.

Ця подія, оголошена російськими окупантами, має виключно пропагандистський характер та спрямована на встановлення контролю над цим регіоном.

За словами Олега Степаньяна, так званого ведучого наукового співробітника «Южного наукового центру Російської академії наук», нинішні події в Азовському морі створюють неймовірний інтерес для дослідження його з боку окупантів, оскільки цей регіон став «внутрішнім для Росії». Однак слід підкреслити, що дослідження проведуться під контролем окупантів, які використовують це для своїх власних цілей пропаганди та підкріплення своєї окупаційної політики, отже про обʼєктивність досліджень не йдеться взагалі.

Російські окупанти активно пошкоджують екосистему острова Бірючий та Сивашу, перетворивши ці природні місця на свої військові полігони. Це призводить до серйозних наслідків для рослинного і тваринного світу цих регіонів, порушуючи природний баланс і призводячи до загибелі багатьох видів, які занесені до Червоної книги.

Закликаємо міжнародну спільноту звернути увагу на подібні маніпуляції та вжити заходів для забезпечення об'єктивного дослідження цього регіону без втручання окупантів та збереження його екологічної цілісності.

Раніше ми повідомляли що Окупанти провели лекцію про Азово-Сиваський парк для школярів в Генічеську: в чому нюанс

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024